VAJE

(torek)

TEORIJA

(sobota)

VAJE

(torek)

2020/2021

6 MESECEV PREDAVANJ IN VAJ

Po dragocenih izkušnjah, ki smo jih pridobili v prvem letu izvajanja, smo zasnovali popolnoma nov, k rezultatom usmerjen program glasbenega izobraževanja, kjer se prepletata teorija in praksa, vzpodbuja se kreativnost, ves čas pa smo skupaj delamo proti glavnemu cilju - ustvarjanju in zaključevanju skladb.

IZKUŠENI MENTORJI

K sodelovanju smo tokrat povabili nekaj najbolj izkušenih strokovnjakov, ki ustvarjajo v različnih žanrih, znotraj njih pa so izpopolnili svoje znanje do izjemno visokega nivoja.

SKUPNOST

Znotraj naših srečanj bomo z različnimi aktivnostmi spodbujali sodelovanje, kreativnost in konsistentnost. Želimo, da je naša šola živ organizem, ki se razvija, raste in prepleta ves čas izvajanja.

SKUPAJ DO REZULTATA

Skupaj bomo delali na tem, da ustvarimo čim več kreativne vsebine in teorijo čim prej in čim bolj učinkovito prenesemo v prakso.

FORMAT IZVEDBE

VAJE - IZZIVI

(sobota)

KAKO BO LETOS POTEKALA ŠOLA GLASBENE PRODUKCIJE?

Letošnja šola glasbene produkcije ima nov, posodobljen in k rezultatom usmerjen format. Vsak segment izobraževanja bo namreč sestavljen iz teoretičnega dela, s predavanjem izkušenega in strokovno podkovanega mentorja ter treh srečanj v obliki vaj, kjer bodo mentorji "rezidenti" usmerjali ter pomagali, da se predana tema čim bolj učinkovito prenese v prakso in se združi s kreativo. Sobote so namenjene teoriji in glasbenim izzivom, torki pa ponavljanju, utrjevanju in ustvarjanju ter druženju in povezovanju.

ŠOLA GLASBENE PRODUKCIJE

*AKCIJA VELJA DO 31. 8. 2020

*MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

6 mesečno intenzivno glasbeno izobraževanje

€999*

 

€1399

ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko plačam na obroke?

Da, plačilo vpisnine se lahko izvede v enkratnem znesku ali na 5 ali 7 obrokov.

5 obrokov = 5 x 200 EUR  (vpis do 31. 8. 2020)

7 obrokov = 7 x 150 EUR  (vpis do 31. 8. 2020)

Kje se bodo izvajala predavanja in vaje?

Dogajanje Šole glasbene produkcije bo večji del postavljeno v Inkubator na Koroški cesti 18, nekajkrat pa bomo gostovali in znanje ter inspiracijo nabirali tudi v profesionalnih studijih in drugih kreativnih prostorih v mestu.

Kaj potrebujem za udeležbo?

Potrebuješ predvsem dovolj zmogljiv prenosnik, slušalke in program za ustvarjanje glasbe. Priporočamo Ableton Live, katerega 30 dnevno brezplačno verzijo lahko snamete tukaj.

Se bo uporabljal samo Ableton Live?

Glede na to, da so funkcije programov za ustvarjanje glasbe dokaj podobne, Ableton Live pa je eden najbolj razširjenih, smo se odločili, da ustvarjamo znotraj tega okolja. Principi delovanja so sicer enaki v vseh DAW-ih (digital audio workstation), tako da znanje z lahkoto preslikate na kateregakoli drugega.

VPIŠI SE V ŠOLO GLASBENE PRODUKCIJE ŠE DANES!

ŠOLA GLASBENE PRODUKCIJE

*AKCIJA VELJA DO 31. 8. 2020

*MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

6 mesečno intenzivno glasbeno izobraževanje

€999*

 

€1399

ŠOLA GLASBENE PRODUKCIJE 2019:

MENTORJI: TOMY DECLERQUE, GREGOR ZEMLJIC in BENO SORŠAK

IMAŠ VPRAŠANJE? Piši nam in potrudili se bomo, da ti odgovorimo v roku 24 ur.