top of page

V ČASU EPIDEMIJE KREATIVA NE POČIVA! 

IZOBRAŽEVANJA IZVAJAMO PREKO SPLETNIH VIDEO REŠITEV

VSA IZOBRAŽEVANJA SO V TEM ČASU ZNIŽANA ZA 15%!

Zaradi situacije v zvezi z epidemijo smo v zadnjih tednih na nekaterih podorčjih življenja morali prilagoditi svoje delovanje in večina zadev (sploh izobraževalnih) se seli v spletni svet, kjer z digitalnimi rešitvami iščemo kreativne načine, da normaliziramo vsakdan.

Tudi izobraževalne aktivnosti Kreativnega inštituta se bodo od naslednjega tedna naprej izvajale preko spletnih videorešitev.

Čeprav smo že v preteklosti razmišljali o ponudbah takšnih in drugačnih spletnih vsebin, pa je trenutna situacija le kanček pohitrila ta razvoj.

Tako se lahko na naša izobraževanja sedaj vpišeš tudi ti, ki ti je prej pot do Maribora predstavljala logistični problem.

Izobraževanja potekajo preko spletnih orodij, kot so ZOOM, Jitsi Meet in Facebook Chat. To so platforme, ki sproti dodajajo nove funkcionalnosti ter izboljšujejo svojo stabilnost, zato zaenkrat še preklapljamo med njimi.

Vse tri aplikacije so izredno preproste za namestitev in uporabo, na voljo pa so za vse operacijske sisteme.

Zaradi vseh okoliščin, ki spremljajo trenutno situacijo, smo se odločili, da našim izobraževanjem občutno znižamo ceno in tako pridemo naproti vsem, ki bi se v tem obdobju želeli kreativno udejstvovati na glasbenem področju.

zoom-logo-e1539176911924.png
jitsi-logo-blue-grey-text.png
kisspng-facebook-messenger-download-soci
bottom of page